MECÀNIQUES J.R., SL,

Torns, Soldadures, Rectificadora i Maquinària en general

< Enrere

AVÍS LEGAL

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

  • Raó social: MECÀNIQUES JR, SL
  • NIF: B61420477
  • Adreça: POLÍGON INDUSTRIAL EL VIVET, CARRER VIVET 11 08552 TARADELL - BARCELONA
  • Telèfon: 938126085
  • Email: taller@mecaniquesjr.com
  • Registre Mercantil de Barcelona, Tom 30031, Foli 0141, Secció GENERAL, Fulla 169305, Inscripció 1

Finalitat de la pàgina web

La finalitat d’aquesta web es atendre les seves consultes i peticions.

El present avís legal (d'ara endavant, "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.mecaniquesjr.com

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre MECÀNIQUES JR, d’ara endavant el RESPONSABLE, amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d'usuaris

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb el RESPONSABLE o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat del RESPONSABLE i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit del RESPONSABLE.

Contingut de la web i enllaços (links)

El RESPONSABLE es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

El RESPONSABLE no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat del RESPONSABLE. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web del RESPONSABLE té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

 

MECÀNIQUES JR, SL - B61420477

  C/ del Vivet, 11 (Polígon Industrial El Vivet) 08552 Taradell (Barcelona) 

T. 93 812 60 85   F. 93 812 67 12 
taller@mecaniquesjr.com

AVÍS LEGAL - POLÍTICA DE PRIVACITAT